Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kapitola 3, část druhá

29. 1. 2011

Bohužel se ukázalo, že si Kristian naložil větší zátež než dokázal unést. Z předešlého boje byl příliš unavený a vyčerpaný, že nezvládl vzít ani tak malé a tenké děvče jakým byla Jane.

Nedošli zatím dostatečně daleko od města, ale stačilo to na chvíli odpočinku. Sice bylo jen otázkou času, než se někdo dozví, že zmizel a začne ho hledat, ale... Ne každý by se ho odvážil pronásledovat do lesa. Ten se už nezdál být tak nebezpečný a záhadný, jak si o něm zprvu myslel. Všechno to byli jen lži! Žádný vetřelec nikdy předtím nepřišel. Pravdou zůstalo jediné...

,,Jak jsi se sem dostala? Musí tu být někde vstup do vašeho světa. Tady zůstat nemůžeme, lidé jsou tu až na vyjímky zlí, bez srdce a kouska citu."

Jane si odhrnula z čela pramen vlasů, podívala se jeho směrem a pousmála se: ,,Ty jsi ta vyjímka?" On přikývnul, však naléhal, aby mu pověděla o portálu.

,,Je to složitější než si myslíš. Já se nemůžu vrátit zpět do mého světa..." vymlouvala se, ale marně.

Ještě nevěděla, jestli mu může věřit natolik, aby mu přiznala svůj původ a důvod útěku. Proto když se zeptal ,,Proč ne?" raději ustoupila s souhlasila. Protože být hledána je stále lepší než být zabita. ;)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář